کاپج توضیح میدهد که کوکیهای جعبهای یخی که به آن کوکیهای یخی نیز میگویند، از خمیر چسبناکی تهیه میشوند که افراد صبور قبل از پخت آن را در یخچال قرار میدهند.
کلوچه سنتی درنا را می توان با اسکوپ زد و روی ورقه پخت انداخت، بدون نیاز به شکل دادن.
در حالی که سرد کردن به خنک شدن چربی برای افزایش کرک و قد کمک می کند، انتظار داشته باشید که کلوچه های قطره ای به میزان قابل توجهی پخش شوند، محصولی از شکر و چربی.
کوکی های اسپریتز که با فشار دادن خمیر از طریق پرس کوکی درست می شوند، در این دسته قرار می گیرند.
کاپج میگوید آنها کمی پخش میشوند اما شکل خود را به خوبی حفظ میکنند.
کوپج میگوید کاترهای شیرینی برای کوکیهای رولآوت ساخته میشوند، که معمولاً از خمیر 1-2-3، یعنی یک قسمت شکر، دو قسمت چربی و سه قسمت آرد درست میشوند.
در حالی که چسبهایی مانند شیر یا تخممرغ نیز ممکن است در دستور العملهای بیسکویت گنجانده شود، نتیجه خمیر سفت اما لطیفی است که شکل خود را به خوبی حفظ میکند.
برخی از کوکیهای مخصوص به دلیل طرز تهیه خمیر از نظر فنی در قلمرو کیک یا سایر قرار میگیرند.
در حالی که ما شما را به همان شکلی که هستید می بینیم، کوکی های رنگین کمانی، اکثر مردم هنوز هم چنین رفتارهای مبهم دستی را به عنوان کوکی ها طبقه بندی می کنند، بنابراین ما آنها را در لیست خود قرار می دهیم.
کاپج میگوید اگر در هر کوکیای که در زیر فهرست میکنیم یک موضوع مشترک وجود داشته باشد، این همان است: آنها پر از شکر و اغلب چربی هستند، به همین دلیل است که طعم خوبی دارند.
در اینجا لیست گسترده ای وجود دارد که تقریباً مطمئناً باعث می شود که آب دهانتان را بیرون بیاورید، به شما انگیزه دهد که گرد و غبار مخلوط کن خود را پاک کنید، یا شما را به سرعت در راهروی کوکی های نزدیکترین فروشگاه مواد غذایی بفرستید.